Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquesta tarda, concert de Lali B. Good i videoclips de l'alumnat de 2n de primària, dins del projecte Tenim futur
Projecte Tenim Futur
A les 15 hores, els alumnes de 2n de Primària de les tres escoles de Badia participen en el concert de Lali B. Good que tindrà lloc en el complex esportiu. Durant el concert, s'emetran els videoclips que han preparat després de crear lletres específiques per a una cançó de la intèrpret i que ofereixen les seves pròpies visions del seu futur.

Enguany és el primer cop que l'alumnat hi participa preparant lletres i videoclips i cal destacar la implicació demostrada pels equips docents de les escoles, ja que la realització d'aquests videoclips ha comportat una important càrrega de feina. D'aquesta manera, tothom ha col·laborat en desenvolupar una visió que mostri les esperances de futur de l'alumnat.

Mitjançant el projecte "Tenim futur", l'àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu de l'Ajuntament impulsa, a partir d'experiències lúdiques, que els infants del municipi puguin començar a pensar en els seus projectes de vida, més enllà dels estereotips de qualsevol classe. És un projecte educatiu en el qual s'han treballat totes les competències bàsiques, les artístiques i els valors.

Publicat el 29.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^