Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Calendari de preinscripció per als estudis postobligatoris per al curs 2019-2020
Aquest mes de maig comença la preinscripció per a la formació postobligatòria reglada, adreçada a les persones majors de 16 anys i que ofereix estudis encaminats a obtenir una titulació professional i l'accés a estudis superiors.

L’oferta d’ensenyaments postobligatoris a Badia és àmplia i diversa. Així, els dos instituts de la ciutat (Federica Montseny i Badia del Vallès) ofereixen la possibilitat de cursar batxillerat en les especialitats científica, tecnològica, humanística i social. A més, l’Institut Badia del Vallès també ofereix estudis professionalitzadors. En aquest cas, cicles formatius de grau mitjà i superior de les branques d’administració i gestió, electricitat i electrònica i informàtica i comunicacions. Aquest centre també dóna la possibilitat d’estudiar el curs específic d’accés a cicles de grau superior.

A Badia també s’ofereixen dos Programes de formació i inserció (PFI), cursos adreçats a persones d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. A l’Institut Badia del Vallès s’hi pot cursar el PFI d’auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas, mentre que l’Ajuntament organitza el PFI d’auxiliar de comerç i atenció al públic.

Pel que fa a la formació de persones adultes, el Centre de Formació d’Adults permet cursar graduat en ESO i el Curs per preparar la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.

Per a més informació, ajuda i orientació, ets pots adreçar al servei L’Eina, que l’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania (edifici El Molí, av. de la Costa Blava s/n, tel. 93 718 63 97). També pots consultar l’oferta formativa de la comarca, que és de les més àmplies de tot Catalunya, al web de la Generalitat http://queestudiar.gencat.cat/.

Calendari de preinscripció

  • Del 14 al 21 de maig, per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • Del 13 al 24 de maig, per als programes de formació i inserció.
  • Del 29 de maig al 5 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • Del 6 de maig al 7 de juny, per als ensenyaments esportius (primer període).
  • Del 18 al 25 de juny, per als ensenyaments d'educació d'adults.
  • De l’1 al 5 de juliol, per al curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà i superior (excepte els que s'imparteixen en centres de formació d'adults que segueixen el seu calendari).
  • Del 15 d’abril al 4 de juny, per als cicles formatius d’animació en circ i de tècniques d’actuació teatral.

Calendari de preinscripció postobligatòria 2019-2020

Publicat el 09.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^