Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Projecte Cruïlla, formant per a la feina
Foto de família dels participants en l'edició del projecte Cruïlla d'enguany.
Aquest matí ha tingut lloc l'acte de cloenda del projecte Cruïlla del curs 2018-2019. L'acte, celebrat a l'Edifici El Molí, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Eva Menor; del regidor Iván Sanz, de representants de les institucions educatives i de les empreses participants i amb la pràctica totalitat de l'alumnat participant en el programa.

En el torn d'intervencions, Queralt Ciganda, directora de l'Institut Federica Montseny, va destacar la col·laboració de totes les entitats participants per preparar els joves per al seu futur. L'alcaldessa també va remarcar la importància de programes com Cruïlla, que permeten als joves una primera experiència laboral que els pot ser d'utilitat en el procés de decidir el seu futur professional.

A l'acte es va projectar un vídeo en què els participants explicaven les seves experiències durant la realització del projecte, amb pràctiques amb empreses de diferents sectors i de les poblacions de Badia, Barberà i Sabadell. Finalment, un per un, van anar recollint els seus diplomes i certificats de pràctiques, de mans de l'alcaldessa.

L'objectiu del projecte Cruïlla és la promoció de l'èxit educatiu, amb l'oferta d'espais formatius ajustats a les característiques de l'alumnat que l'ajudin a millorar la vinculació i el compromís amb el propi itinerari formatiu. El projecte apropa el jovent a la realitat del mercat laboral de l'entorn, ajudant-los a aprendre moltes de les competències necessàries que es requereixen en una empresa, i així augmentar la seva motivació vers els estudis.

Publicat el 19.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^