Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova edició de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua a Badia del Vallès
Aquesta tarda, presentació d´una nova edició del programa Voluntariat per la llengua a la Biblioteca de Badia
Aquesta tarda, a les 18.30 hores, a la sala d'actes de la Biblioteca Vicente Aleixandre, tindrà lloc la presentació d'una nova edició del programa Voluntariat per la llengua.

El Voluntariat per la llengua posa en contacte persones que volen practicar el català oral amb persones que ja el parlen, amb l’objectiu de guanyar confiança i fluïdesa a l’hora de parlar-lo.

Les parelles lingüístiques es troben un total de 10 h en l’horari que elles mateixes decideixen, però també hi ha la possibilitat de participar-hi de manera virtual, per mitjà de plataformes de videoconferència.

L'acte de formació de parelles lingüístiques és obert a tota la població que vulgui conèixer el funcionament del programa o vulgui fer-se aprenent o voluntari.

Totes les persones que hi participen poden gaudir de les activitats culturals i socials que s’organitzen des del Servei Local de Català.

Seguidament, amb motiu de la commemoració  del centenari del naixement del poeta Joan Brossa, hi haurà un recital poeticomusical dels seus Poemes de revolta (1943-1978), una proposta de Lluís-Anton Baulenas.

Per inscriure’s al Voluntariat per la llengua cal assistir a l’acte o adreçar-se al SLC de Badia (2a planta del Casal Cívic), trucar al telèfon 93 729 34 34 o enviar un correu electrònic a badia@cpnl.cat o bé a vxl.vo3@cpnl.cat.

Per a més informació:
http://www.vxl.cat/
https://www.instagram.com/cnlvo3/
https://www.facebook.com/vxl.vallesoccidental3/
https://www.facebook.com/badiadelvalles
https://twitter.com/CNLVO3

Publicat el 21.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^