Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les IV Jornades Educatives presenten les experiències d'èxit dels centres de Badia
Presentació de les IV Jornades Educatives a l'Auditori.
L'Auditori Municipal va acollir ahir dimecres les IV Jornades Educatives de Badia del Vallès, on els centres educatius van mostrar i compartir les experiències exitoses amb les famílies i amb altres centres educatius de Badia i de la comarca.

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va presentar l'acte i va destacar que les presentacions "mostren la gran riquesa de propostes educatives que ofereix Badia". L'alcaldessa va subratllar que "Hem d'oblidar-nos d'assolir únicament el dret a l'educació perquè hem d'anar molt més enllà; hem de defensar el dret a l'èxit del nostre jovent i dels nostres infants, que sols es pot assegurar a partir d'un acompanyament educatiu integral on s'impliqui tota la comunitat".

Juntament amb ella van presidir l'acte Josep Maria Silva, coordinador de Serveis Educatius, i Paco Martín, inspector d'Educació. A la seva intervenció, Josep Maria Silva va reflexionar sobre el canvi de concepte en els serveis educatius i va concloure que "la jornada d'avui mostra que a Badia us esteu creient aquest nou model". Eva Menor va voler destacar la tasca desenvolupada a Badia per Paco Martín, que assistia per darrer cop a aquestes jornades, ja que es jubilarà aviat. L'inspector d'Educació va agrair l'acollida rebuda totes les vegades que havia estat a Badia.

Activitats transversals per a la formació en valors
A continuació, els centres educatius van presentar les seves experiències d'èxit, moltes d'elles d'àmbit transversal i que generen formació en valors. Entre les activitats presentades, l'oferta de cursos del Centre de Formació d'Adults, amb la presència d'alumnes que van destacar l'excel·lència de la formació; la proposta "Fem teatre!", de Las Seguidillas; la col·laboració en El gran recapte, de l'Escola La Sardana; la proposta AVAC, de La Jota; el projecte Patis, de l'Institut de Badia del Vallès, i la iniciativa conjunta "Les escoles de Badia fem viure el municipi", de La Jota, Las Seguidillas i La Sardana.

Un cop finalitzat l'acte, les persones assistents van visitar l'exposició que s'havia instal·lat al vestíbul de l'Auditori i van gaudir d'una xocolatada.

Publicat el 30.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^