Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reintegrament de l'import de les activitats esportives municipals
Complex Esportiu de Badia
L'Ajuntament ha activat un tràmit específic per reintegrar l'import de les activitats esportives municipals del trimestre abril-juny a les persones que es van inscriure, van fer l'ingrés i no van poder realitzar-les arran del tancament de la instal·lació per la crisi del coronavirus. Pots sol·licitar el reintegrament des d'avui fins al diumenge, 14 de juny, mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

El tràmit, que és molt senzill, facilita el reintegrament de l'import de les activitats municipals que ja s'havien pagat, com les activitats dirigides i d'adolescents, aeròbic infantil i els cursets de natació, d'adults com d'infants.

Pots accedir directament al tràmit mitjançant aquest enllaç.

També trobaràs el tràmit a la Seu Electrònica de l'Ajuntament, en l'apartat, “tràmits destacats”. Un cop facilitades les teves dades i comprovada la inscripció, se't tornarà l'import mitjançant un ingrés al teu compte corrent en el termini aproximat d'una setmana.

Pel que fa a la part de la quota de soci corresponent a la segona quinzena de març, s'està estudiant compensar-la descomptant el seu import de la primera mensualitat que es cobri en reobrir la instal·lació.

El servei d'Esports de l'Ajuntament reobrirà el Complex Esportiu quan sigui possible, en funció de l'evolució de la malaltia i sempre prioritzant la seguretat de les persones que en facin ús i de les persones treballadores.

Anirem ampliant la informació en dies vinents.

Publicat el 08.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^