Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Complex Esportiu reobre el 22 de juny, amb limitacions i cita prèvia
Complex Esportiu de Badia del Vallès
El Complex Esportiu reobre el dilluns 22 de juny, amb limitacions per garantir la seguretat de les persones. S'obriran la sala de musculació, amb un aforament horari màxim de 50 persones i la piscina, que acceptarà 10 persones cada hora. Cal cita prèvia per inscriure's a la franja horària. Hi haurà 10 torns diaris d'1 hora, de 9 del matí a 9 de la nit. L'horari de la instal·lació serà de 9 a 21 hores, de dilluns a divendres, i de 9 a 15 hores, els dissabtes.

En el cas de la sala de musculació, l'aforament màxim horari serà de 50 persones, que disposaran de franges de 60 minuts per a l'activitat, sense possibilitat d'accedir als vestuaris. A continuació, la sala es netejarà i desinfectarà durant 15 minuts per al següent torn.

Pel que fa a la piscina, les franges seran de 45 minuts nadant i 15 minuts per canviar-se. Es deixaran 15 minuts entre torn i torn per neteja i desinfecció.

Per reservar franja horària, cal fer-ho per telèfon, al número 93 718 36 54 o al correu electrònic esports@badiadelvalles.net.

Amb les limitacions fixades, es permetrà accedir a la sala de musculació a un total de 500 persones diàriament i, a la piscina, a 100 persones cada dia, un aforament superior al que es registrava a la instal·lació abans de la crisi del coronavirus.

Nova web i app d'Esports
S'està finalitzant una nova web i app d'Esports, que facilitarà la reserva de franges horàries i que indicarà l'ocupació de la instal·lació en temps real.

Programació d'activitats dirigides sense cost
El Complex Esportiu també oferirà activitats dirigides i sense cost, exclusivament per als socis. Es faran a la tarda, de 18 a 19 hores i de 19.30 a a 20.30 hores, de dilluns a divendres.

No tancarà l'agost
Durant el temps que ha estat tancat el Complex, s'han realitzat les tasques de manteniment que normalment tenien lloc durant la setmana del 15 d'agost, quan es tancava la instal·lació. Per això, aquest any, el Complex Esportiu restarà obert ininterrompudament els mesos de juny, juliol i agost.

Mesures de seguretat
Per accedir i sortir de la instal·lació serà obligatori l'ús de mascareta. Les persones que hi accedeixin tindran a la seva disposició dispensadors d'hidrogel i catifes desinfectants.

Així mateix, el sistema d'aigua mantindrà els nivells de productes químics de tractament d'aigua a la franja alta de concentració, tal com recomanen les autoritats sanitàries, per extremar la seguretat de les persones que facin servir la instal·lació.

A partir del dia 15 s'iniciarà la dinamització de les entitats esportives que fan servir els espais oberts en activitats en què no hi hagi contacte entre els participants, com tenis, patinatge i petanca. També es podrà reservar hora per a les pistes de tenis.

Ben aviat informarem sobre l'obertura de la piscina d'estiu. Per a qualsevol dubte o consulta, tens a la teva disposició el telèfon i el correu electrònic del servei d'Esports:

Infografia sobre la reobertura del Complex Esportiu

Publicat el 12.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^