Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns obre la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
La piscina d'estiu de Badia del Vallès obre aquest dilluns 29 de juny, en una temporada que durarà fins al 31 d'agost, amb dos torns, amb horari d'11 a 15 hores i de 16 a 20 hores. La instal·lació romandrà tancada diàriament de les 15 a les 16 hores, per desinfecció. L'entrada de dia permet estar durant els dos torns, és a dir, es podrà estar tot el dia, sempre que l'aforament ho permeti, però caldrà abandonar la instal·lació durant l'hora de neteja i desinfecció. No hi haurà servei de reserva, es deixarà accedir fins a completar l'aforament, que se situa en el 50% del total.

Entre les mesures aplicades a conseqüència de la COVID-19, s'ha senyalitzat a terra els accessos a la instal·lació, separant els sentits, per ordenar les dinàmiques d'entrada i sortida a la instal·lació. També hi haurà a l'entrada una barrera de desinfecció i dispensadors de gel hidroalcohòlic. Serà obligatori fer servir el gel hidroalcohòlic i caldrà portar mascareta en les zones comunes i on no es pugui garantir la distància de seguretat de metre i mig.  

Només seran accessibles els vestuaris interiors i no es podran fer servir les dutxes.

Aforament de 425 persones

S'han creat dos torns de bany, d'11 a 15 hores i de 16 a 20 hores, amb un límit d'aforament en cada torn que de 425 persones, un 50% del total, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Entre els dos torns, es tornarà a netejar la instal·lació. Si les circumstàncies ho permeten, s'estudiarà incrementar més endavant aquest aforament fins a arribar al 75% del total.
Espais marcats per ordenar l'ocupació de la zona verda

És molt important respectar en tot moment els espais marcats i les distàncies entre persones, per a la seguretat de tothom.
Pròximament, la web https://iembadia.deporsite.net/ i l'app de mòbil que començarà a donar servei el mes de juliol, permetran conèixer, en temps real, l'ocupació de la instal·lació. D'aquesta manera, es podrà saber al moment quantes persones hi ha.

La piscina també comptarà amb el servei de mediació i de seguretat a l'interior de la instal·lació. També disposarà de vigilància nocturna, per evitar actes incívics.

Per a qualsevol dubte o consulta, tens a la teva disposició el telèfon i el correu electrònic del servei d'Esports:

Com gaudir de la piscina d'estiu

Publicat el 27.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^