Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Complex Esportiu reprèn al setembre les activitats dirigides, amb limitacions per la COVID-19
Complex Exportiu de Badia del Vallès
El Complex Esportiu torna a oferir activitats dirigides a partir del 2 de setembre, amb canvis i limitacions per donar resposta als requeriments de seguretat per la situació de pandèmia de la COVID-19. L'horari de la instal·lació serà de dilluns a divendres, de 7 a 23 hores (piscina, fins a les 21 hores); dissabtes, de 9 a 19 hores i diumenges, de 10 a 14 hores.

Adjuntem els canvis i les limitacions que tindran lloc, amb especial atenció a les activitats dirigides:

Activitats dirigides

  • Totes seran amb modalitat trimestral amb llistes tancades per garantir les mesures sanitàries de control i d'aforament.
  • En el document adjunt trobaràs els preus i el nou horari del Complex Esportiu.

Horari d'activitats dirigides setembre 2020

  • S'ha mantingut el nombre més gran d'activitats possible, tenint en compte assegurar la desinfecció entre classes i prioritzant les activitats amb més demanda.
  • La major part es farà a les sales corresponents, amb aforaments reduïts i amb l'espai per a cada persona usuària marcat a terra.

Piscina i sala de musculació

  • Continuaran els horaris amb reserva prèvia a la piscina i a la sala de musculació, que pots reservar al web https://iembadia.deporsite.net/, i les limitacions a l'aforament de les instal·lacions.
  • S'activaran els torns d'accés a la recepció i les persones tindran accés només a l'horari reservat per garantir el control de les assistències i l'aforament.

Cursets de natació i aeròbic infantil

  • No es faran cursets de natació ni aeròbic infantil el tercer trimestre de l'any en no poder garantir la distància de seguretat dels infants i la desinfecció del material, que està en permanent contacte amb diferents persones.
  • El mes de setembre es procedirà a la devolució de les places abonades amb antelació, tant d'aeròbic infantil com de cursets de natació. El servei es posarà en contacte via telefònica amb les persones usuàries que tenien reservada l'activitat per procedir a la devolució del seu import.
  • S'avaluarà, d'acord a com evolucioni la situació de la pandèmia, la possibilitat de reprendre la normalitat a principis de l'any 2021.

Altres novetats al Complex

  • La recepció del Complex s'ha modificat amb totes les mesures de seguretat necessàries.
  • S'amplia l'horari d'atenció a les persones usuàries, continuant amb la dinàmica de les cites prèvies, reservades mitjançant web.
  • S'amplia l'horari de la instal·lació, sobretot la sala de musculació, amb el primer torn a les 7 del matí i l'últim, a les 22 hores, ja que a les 23 hores es tanca la instal·lació.
  • S'està treballant en el nou protocol de les instal·lacions, que estarà disponible per a l'usuari al web municipal.
  • El primer dia cal assistir amb antelació, ja que totes les persones usuàries hauran de signar la Declaració de responsabilitat, fins i tot les persones menors d'edat. En aquest cas caldrà que signi la declaració la persona que sigui tutor de la persona menor d'edat.

Reserva d'activitats amb https://iembadia.deporsite.net/

Et recordem que, per fer reserves, tens a la teva disposició el web https://iembadia.deporsite.net/.

El procés per fer la reserva és molt senzill. Has d'accedir i marcar l'horari i activitat que vols fer. A continuació, el sistema et demanarà el teu identificatiu (número i lletra del DNI) i la clau, que, per defecte, són els quatre dígits del teu any de naixement. Un cop hagis entrat en el sistema, et recomanem que canviïs la clau quan abans per evitar l'accés de terceres persones.

A la pàgina web podràs veure el teu perfil i les teves reserves. També podràs cancel·lar les reserves a les quals no assisteixis. Recorda que ja pots cancel·lar les reserves fins i tot el mateix dia en què estan programades.

Per a qualsevol dubte o consulta, tens a la teva disposició el telèfon i el correu electrònic del servei d'Esports:

Publicat el 25.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^