Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma a la campanya "És el meu mercat setmanal" per impulsar els mercats no sedentaris
Imatge de la campanya
Badia del Vallès, amb un mercat setmanal que té lloc els dijous, se suma a la campanya impulsada per la Diputació de Barcelona per impulsar aquest tipus de mercat de proximitat.

Els mercats setmanals impulsen el model de comerç de proximitat i garanteixen a la població consumidora una oferta comercial variada i de qualitat. Van i venen cada setmana, fomentant la sostenibilitat, ja que no ens hem de desplaçar... venen ells a nosaltres, arribant a petits i grans municipis, convertint-se així, en el punt de connexió entre el medi rural i urbà.

Són dinamitzadors econòmics i socials per excel·lència dels nostres pobles i ciutats.

Dinamitzen l'economia per la seva activitat emprenedora i generadora d'ocupació, fomenten la integració i l'emprenedoria de la població nouvinguda, ja que aquesta població consumeix als mercats i alhora, els hi facilita l'accés al món laboral.

El dijous, dia de mercat a Badia, es fomenta la cohesió social, ja que la gent surt al carrer, convertint-se així en punt de trobada per la gent del municipi, fomentant també la socialització de diferents generacions i cultures. Aquest fet també afavoreix que es dinamitzi l'activitat econòmica d'altres comerços i serveis del municipi, donat que es complementen amb el comerç urbà del municipi i es genera una interacció entre ells.

Per altra banda, a l'esquena tenen un fort component cultural, ja que hi ha la tradició d'anar al mercat, una tradició que passa de generació en generació. I què dir dels municipis on també és un atractiu turístic, aquell dia veuen incrementada l'activitat econòmica a tot el municipi.Comprar al mercat setmanal és apostar pel negoci i la dinamització local, pel comerç de proximitat, amb el que sempre hi pots comptar, és el mercat de tota la vida.

Per aquestes raons, Badia del Vallès se suma a la campanya "És el meu mercat setmanal", creada amb la idea de reforçar la compra als 265 mercats setmanals repartits per 193 municipis de la província de Barcelona, com a espais segurs que compleixen amb totes les normatives sanitàries.

Pots consultar més informació sobre aquesta campanya al web de la Diputació de Barcelona: https://www.diba.cat/es/web/comerc/

També pots accedir a la pàgina d'informació sobre el mercat no sedentari al web municipal de Badia: https://www.badiadelvalles.cat/fitxa.php?id=6107.

Cartell de la campanya

Publicat el 22.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^