Portada > El Municipi > Com arribar-hi
Botó que mostra/amaga menú lateral
Com arribar-hi
Amb cotxe

  • Des de Barcelona: S'agafa l'autopista C-58, direcció Sabadell- Terrassa- Manresa- Túnel del Cadí- A7- Girona- França, fins arribar a l'enllaç amb la carretera N-150, direcció: Sector Baricentro- Barberà del Vallès- Sabadell- Ap-7- Girona, fins a l'encreuament amb la Ronda de l'Est. A la rotonda s'ha de prendre la segona sortida fins al carrer Urgell que condueix fins a Badia del Vallès.
  • Des de Manresa: S'agafa l'autopista C-16, direcció Terrassa- Barcelona- Sant Vicenç de Calders- Castellbell i Villar- Montserrat,  fins enllaçar amb l'autopista C-58, direcció: Sabadell- Barcelona- Trinitat- E-15- A7- Girona. Continuar per la carretera N-150, direcció: Sector Baricentro- Barberà del Vallès- Sabadell- Ap-7- Girona, fins arribar a l'encreuament amb la Ronda de l'Est. A la rotonda s'ha de prendre la segona sortida fins al carrer Urgell que condueix fins a Badia del Vallès.
  • Des de Girona: S'agafa l'autopista AP-7, direcció: Barcelona- Lleida- Tarragona, fins a la sortida direcció: Salida 20- B-30- C-58- Sabadell- Manresa- N-150- Sabadell- Barcelona. Continuar en direcció: Sector Baricentro- Ripollet- Cerdanyola- Barcelona. S'ha de seguir per la carretera N-150, travessia de Barberà del Vallès,  fins arribar a l'encreuament amb la Ronda de l'Est. A la rotonda s'ha de prendre la segona sortida fins al Carrer Urgell que condueix fins a Badia del Vallès.
En transport públic

  • Des de Barcelona: RENFE ferrocarrils connecta Barcelona amb Barberà del Vallès (línea: Manresa- Vilafranca del Penedès- Sant Vicenç del Calders; o la línea: Barcelona- Manresa- Cervera- Lleida).Una altre opció és prendre un autobús de la companyia Sarbus, des de Fabra i Puig (Bcn) fins a Badia del Vallès (línea: Barcelona per l'autopista A-18- Badia del Vallès).
  • Des de Manresa: RENFE ferrocarrils connecta Manresa amb Barberà del Vallès (línea: Manresa- Vilafranca del Penedès- Sant Vicenç del Calders; o la línea: Barcelona- Manresa- Cervera- Lleida).
  • Des de Girona: RENFE ferrocarrils connecta Girona amb Barcelona (línea: Barcelona- Granollers- Girona- Portbou), des d'on s'ha de fer transbordament (línea: Manresa- Vilafranca del Penedès- Sant Vicenç del Calders; o la línea: Barcelona- Manresa- Cervera- Lleida) fins a Barberà del Vallès.
    També es pot prendre un autocar de la companyia Sagalés des de Girona (línea: Barcelona- Girona- Figueres) fins a Barcelona, des d'on s'haurà d'agafar un altre autobús (línea: Barcelona per l'autopista A-18- Badia del Vallès) fins a Badia del Vallès.


^