Badia del Vallčs - transparčncia
TRANSPARČNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRŇNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
L'Alcaldessa

Eva Menor Cantador    Eva Menor CantadorGrup municipal del PSC

Neix a Madrid el 21 de setembre de 1972.

Formació i activitat professional

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid. És màster en Pràctica Jurídica per la UAB, màster en Hisenda Autonòmica per la UB i té un postgrau en Gestió i Administració Local per la UAB.

Ha exercit com a advocada amb despatx propi, especialitzada en dret civil, dret administratiu, dret penal, dret laboral i dret de família. També ha exercit com a gestora comptable i fiscal de pimes.

Trajectòria política i institucional

Des de l'any 1998 és militant del PSC i membre del seu Consell Nacional. A les eleccions municipals de l'any 2003 és escollida regidora a l'Ajuntament de Badia del Vallès, fent-se càrrec de la regidoria de Cultura i Participació Ciutadana. L'any 2007 és nomenada tinenta d'alcalde de l'àrea d'Economia i Hisenda, Recursos Humans i Serveis Generals. L'any 2009 es converteix en alcaldessa del municipi i és reelegida en les eleccions municipals de 2011, 2015 i 2019. Actualment és també diputada presidenta de l´Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona.


Retribucions

  • L'alcaldessa ha renunciat expressament a les seves retribucions tant de sou com d'assistència a òrgans col·legiats (podeu veure l'acord de ple aquí).


Registre de béns patrimonials i resum de les declaracions de les activitats que consten al Registre d'interessos i béns patrimonials
Dades de contacte i xarxes socials

L'horari d'atenció (amb cita prèvia al telèfon 937 182 216, extensió 324) és de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

També podeu utilitzar el correu electrònic: alcaldia@badiadelvalles.net


Agenda de l'alcaldessa
Agenda de l'alcaldessa
Competències de l'alcaldessa
^