Badia del Vallčs - transparčncia
TRANSPARČNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRŇNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Registre de grups d'interčs

La llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern reconeix l'existència de persones i organitzacions que  porten a terme activitats susceptibles d'influir en l'elaboració i l'aplicació de les polítiques públiques, en interès de tercers o per l'interès general. Per donar coneixement públic i transparentar aquestes activitats s'estableix la necessitat de crear el Registre de grups d'interès.

En aquest sentit,  es considera que són grup d'interès les persones físiques o jurídiques i les organitzacions sense personalitat jurídica que duen a terme activitats susceptibles d'influir directament o indirectament en l'elaboració i l'aplicació de les polítiques públiques, en l'elaboració de propostes normatives o en la presa de decisions, en defensa d'un interès propi o de tercers o d'un interès general.

Aquest registre es crea amb l'aprovació del  Decret 171/2015, de 28 de juliol, sobre el Registre de Grups d'interès de l'administració de la Generalitat i del seu sector públic.

L'Ajuntament de Badia del Vallès s'ha adherit al Registre de grups d'interès de la Generalitat de Catalunya i, per tant, qualsevol grup que es vulgui registrar ho ha de fer directament al seu registre (llegiu el decret d'adhesió)

Trobareu tota la informació directament al portal de grups d'interès de la Generalitat de Catalunya.

^