Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mercat d'Intercanvi i taller d'ornaments nadalencs a Badia del Vallès

mercat d'intercanviEl proper dissabte 19 de novembre, des de les 10 i fins a les 14 hores, tindrà lloc a Badia del Vallès, el tradicional mercat d'intercanvi, organitzat pel Banc del temps, en col·laboració amb el Pla de Desenvolupament Comunitari de l'Ajuntament. Alhora, a la Plaça Major, també tindran lloc diferents tallers d'ornaments de Nadal reciclats, dirigits a tota la ciutadania, una iniciativa dels propis ciutadans per tal de decorar la ciutat d'una forma creativa i sostenible.

El Mercat d'Intercanvi és una iniciativa  idònia en el context de crisi que vivim. Una activitat per tal de potenciar un consum més igualitari i la reutilització de les coses que ja no es fan servir.

El mateix dia 19 de novembre, es posaran taules a disposició de qualsevol persona o entitat que vulgui muntar la seva parada, amb objectes de tot tipus .  Amb aquesta iniciativa es pretén que tothom que tingui algun objecte (llibre, objecte, roba, videojoc, pel·lícula, etc. ) en bon estat i que ja no fa servir, el pugui bescanviar en el mercat d'intercanvi.  

Publicat el 16.11.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^