Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xerrada per a joves de 16 a 29 anys, organitzada pels serveis d'Educació, Ocupació i Joventut de l'Ajuntament
Xerrada per a joves de 16 a 29 anys, organitzada pels serveis d´Educació, Ocupació i Joventut de l´Ajuntament
Els serveis d'Educació, Ocupació i Joventut de l'Ajuntament organitzen, per demà, dimecres 20 de març a les 15.30 h, a l'Edifici El Molí (Avinguda Costa Blava, s/n), una sessió informativa adreçada a joves de 16 a 29 anys amb l'objectiu de donar a conèixer diferents recursos i programes que, des d'aquests Serveis, es realitzen per acompanyar a joves en el seu itinerari laboral o formatiu.

Un dels objectius d'aquesta xerrada és donar a conèixer la nova figura Suport per a l'Ocupació Juvenil que, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, fa accions amb joves del nostre municipi al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació els dimecres als matins i, que té l'objectiu principal de promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves d'entre 16 a 29 anys i busca millorar l'ocupabilitat dels i les joves.

També explicarem quins recursos podreu trobar al Servei d'Educació i al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació per acompanyar-vos en el vostre itinerari formatiu o, en el vostre procés de recerca de feina i/o millora del perfil professional; a més, des del Servei de Joventut, t'explicarem què és l'Espai Jove i què podràs trobar en aquest espai.  

I, finalment, podràs conèixer què és i quins objectius persegueix la Xarxa de Noves Oportunitats Educatives i Laborals creada pels diferents serveis de l'Ajuntament que treballem amb i per a joves.

Per tant, si tens entre 16 i 29 anys, i estàs cercant feina, decidint quin camí triar en l’àmbit formatiu o laboral o sents que et falta informació o eines per prendre aquestes decisions, no dubtis en assistir a aquesta sessió informativa.

T'hi esperem! No cal cita prèvia.

Cartell de l'activitat

Publicat el 19.03.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^