Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ets una empresa i vols acollir joves en pràctiques? Participa en el Projecte Singulars!
Ets una empresa i vols acollir joves en pràctiques? Participa en el Projecte Singulars 2023!
L'Ajuntament de Badia del Vallès està buscant empreses que vulguin acollir joves d'entre 16 i 29 anys en pràctiques no laborals en el marc del Projecte Singulars 2023: Engega't Jove!, que és una actuació promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Les persones que participen en el programa estan formant-se en tres especialitats: atenció a la clientela, operacions de magatzem i activitats bàsiques d'electricitat. Cadascuna d'aquestes formacions té una durada superior a les 240 hores, incloent-hi els carnets i certificacions necessàries per exercir aquestes ocupacions al mercat laboral.

Les pràctiques tenen una durada de 80 hores i s'iniciaran a partir de juliol. Aquestes pràctiques no estan afectades pel Reial Decret Llei 2/2023 del 16 de març, fet que vol dir que no són cotitzables a la Seguretat Social.

Per a més informació, contacta amb el tècnic de prospecció del Projecte Singulars: correu electrònic: lopezpal@badiadelvalles.net  

Cartell pràctiques Singulars

Publicat el 08.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^