Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions a la mobilitat i a l'estacionament per la Cursa de Badia
La Cursa de Badia
La Cursa de Badia tindrà lloc diumenge vinent i, per garantir la seguretat de les persones participants, comportarà diverses afectacions a la mobilitat i l'estacionament. A continuació, les resumim.

Transport públic
Diumenge, des de les 7.35 a les 13 hores, aproximadament, els autobusos que circulen per Badia només accediran a la parada de la Glorieta Aliò. Així doncs, la resta de parades (Av. Mediterrània, Bètica-CAP, av. Burgos-Santander, Infants-Porto, Av. Burgos-Bètica, Costa Brava-Costa Blava) quedaren anul·lades fins al final de la prova esportiva.

Afectacions al transport públic

Mobilitat
Els diferents accessos a Badia i carrers quedaran afectats per la cursa, sobretot a primera hora del matí, per la celebració de la Cursa 10 km i la Cursa Popular. Policia Local i Protecció Civil facilitaran el pas sempre que sigui possible i es garanteixi la seguretat de les persones participants.

Estacionament
A partir de les 23 hores del dissabte i fins a les 15 hores del diumenge no es podrà estacionar en les següents zones de la ciutat: en el tram d'Av. de Burgos davant del Parc de Joan Oliver, en la part inferior de l'aparcament del c/ Algarve i a totes les places de l'aparcament del Mercat Municipal. Consulta els senyals que es col·locaran a les àrees reservades per garantir que el teu vehicle estigui ben estacionat.

Publicat el 19.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^