Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
T'agrada dibuixar? Inscriu-te al curs de Còmic i Manga!
T´agrada dibuixar? Inscriu-te al curs de Còmic i Manga!
L'Ajuntament et proposa un curs de Còmic i Manga, dividit en dos grups: Un, adreçat a infants que cursen 5è i 6è de primària, i un altre, per a adolescents que cursen 1r, 2n, 3r o 4t de l'ESO. El curs es fa dimarts, de 17 a 18.30 h (infants), i de 18.30 a 20 hores (adolescents), a l'Espai Jove (Pl. de les Entitats, al costat de l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop).

El termini d'inscripcions és des d'avui fins al dijous vinent, 29 de febrer, mitjançant el tràmit específic que trobaràs a la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://badiadelvalles.sedelectronica.es/

Aquest tràmit el poden iniciar les famílies dels infants empadronats a Badia del Vallès o estiguin escolaritzats a un centre educatiu del municipi cursant 5è o 6è de primària.

El curs no està subjecte a cap taxa municipal, ja que està subvencionat pel Departament d'Ensenyament i s'emmarca en el conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Badia del Vallès, per a desenvolupar el Pla de Millora d'Oportunitats Educatives, PROA+ per al curs 2022-2023.

Inscriu-te, crea i dibuixa el teu món!

Cartell de l'activitat

Publicat el 26.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^