Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, el tercer municipi del Vallès Occidental que més redueix l'atur el març
Badia, el tercer municipi del Vallès Occidental que més redueix l´atur el març

Badia del Vallès ha reduït la seva taxa d'atur durant el mes de març en un 1,8% i és el tercer municipi del Vallès Occidental que més ha reduït el nombre de persones aturades, després de Polinyà i Castellbisbal. Aquestes dades apareixen a Infoatur, publicació del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Badia del Vallès té una taxa de desocupació (15,82%), més alta que la de la comarca (9,62%), continuant amb la tendència històrica, però l'evolució interanual és més positiva que a la comarca, ja que la reducció de l'atur en Badia és del 6,1% respecte al mateix mes de l'any anterior, mentre que el Vallès Occidental ha registrat una reducció del 0,8%.

Per sexe, durant el mes de març les dones han reduït l'atur a la comarca en un 0,1%. En canvi, n'augmenta entre els homes (+0,1%). Interanualment, la desocupació femenina cau amb més força que la masculina (-1,1% vers -0,5%). A Badia, la taxa de desocupació femenina és superior a la masculina. La femenina se situa en el 17,88% i la masculina, en el 13,95%.

Quant a l'edat, el descens de l'atur es produeix entre les persones amb menys de 30 anys (-0,4%) i amb 55 anys i més (-0,5%). En la resta de franges augmenta la desocupació, sobretot entre les persones de 30 a 44 anys (+0,6%).

Publicat el 17.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^