Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Arriba la segona edició de la  Fira Nadalenca del Comerç

cartell fira nadalenca del comerçEl proper diumenge, dia 16 de desembre, l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès organitzarà la II Fira Nadalenca del Comerç que tindrà lloc al pavelló de les instal·lacions esportives del municipi, en horari de 10 a 19 hores ininterrompudament.

Aquesta Fira preveu la participació de 24 comerços associats que es distribuiran en diferents paradetes per oferir informació i assessorament i per obsequiar els ciutadans i les ciutadanes.

La Fira Nadalenca del Comerç compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès, la Generalitat de Catalunya, Ràdio Badia, el Banc del Temps i els gegants de la ciutat.

L'Associació de Comerciants ha previst una Fira dinàmica i atractiva per a tots els públics, per això s'organitzaran tallers i activitats durant tota la jornada. Enguany, es comptarà amb la col·laboració dels gegants de la ciutat, la Bella i la Bèstia, que estaran exposats a les pistes exteriors del pavelló, amb la dinamització de la Colla Gegantera que delectarà al públic amb les seves gralles. 

Durant tota la jornada es repartiran paperetes entre els assistents per participar en sis sortejos que se celebraran al llarg del dia al recinte. L'Associació de Comerciants ha previst, per a cada sorteig, diferents lots d'obsequis dels comerços exposats i un talonari de xecs valorat en 50 euros.

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès es vol animar la ciutadania a participar de totes les activitats programades durant aquesta jornada per tal que la Fira sigui tot un èxit de participació a la nostra ciutat.

Publicat el 12.12.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^