Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Portada > Transparència > IMAGINA BADIA > Imagina Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Imagina Badia

Badia del Vallès, en el marc de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), forma part del programa URBACT de la Unió Europea que impulsa la participació ciutadana en la transformació de les ciutats per a la millora de la qualitat de vida.

L'objectiu d'aquest programa és redactar un Pla d'Acció Local, un document estratègic en el qual es recullin totes les accions necessàries per millorar alguns aspectes concrets de la ciutat de Badia. La diferència amb altres plans és que, en aquest cas, els temes a tractar, les estratègies de canvi i les propostes de millora que es desenvoluparan, es decidiran de manera participada amb tota la ciutadania de Badia del Vallès.

D'aquesta manera,  amb l'elaboració d'aquest pla d'accions, Badia té l'oportunitat de definir de manera col·lectiva les actuacions prioritàries a desenvolupar en els pròxims anys per transformar el municipi i millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

És per aixó que, sota el lema "Imagina Badia", al llarg del 2017 treballarem per a la redacció i el desenvolupament del pla, i s'organitzaran activitats al carrer, debats i trobades per definir entre tots i totes el futur de la ciutat.

Estigueu atents a l'agenda per participar en les diverses activitats i així imaginar una nova Badia!

Imagina badia 1

Amb la col·laboració de:

Logo SUB URBLogo AMBLogo Ajuntament

^