Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
... de compres per BADIA, nova campanya de promoció del comerç local
Imatge de la campanya

Els serveis de Promoció Econòmica i Comerç Local de l'Ajuntament posen en marxa una nova campanya de promoció del comerç amb l'eslògan ... de compres per BADIA. L'objectiu de la campanya és fer valdre el comerç del nostre municipi i donar-li la màxima difusió i visibilitat per cridar l'atenció de nous clients arribats d'altres municipis.

El comerç de Badia és un comerç de proximitat, que ofereix varietat i qualitat en els seus productes amb atenció professional i personalitzada que ajuda els clients a fer la millor compra. La campanya recull els tres eixos comercials del municipi, el Mercat Municipal amb la venda de productes de proximitat i de qualitat, el conjunt de Comerços del territori amb la seva varietat de productes i, el Mercat Ambulant que cada dijous desplega la seva varietat de productes per a la llar, de vestir i de complements entre d'altres.

... de compres per BADIA ha dissenyat un adhesiu que es distribuirà entre els diferents comerços, que es pot enganxar als vehicles o a qualsevol altre espai, per portar el nom del comerç local de Badia arreu, de manera que el comerç del nostre poble es promocioni, amb projecció, més enllà del nostre territori.

Adhesiu de la campanya ... de compres per BADIA

... de compres per BADIA és una campanya atemporal que anirem impulsant al llarg de l'any per complir amb l'objectiu de donar suport al comerç local amb la màxima difusió.

Cartell de la campanya ... de compres per Badia

Publicat el 22.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^