Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Espai Jove presenta la seva programació del mes de febrer
Entre les activitats, l'Espai Jove t'ofereix un taller de DJ
L'Espai Jove de Badia del Vallès ha fet pública la seva programació per al mes de febrer amb un munt d'activitats i tallers que es faran a les tardes. Tallers de cuina, de DJ, d'Escape Room, de Teatre Emocional... Un gran nombre de propostes perquè trobis les que més t'agradis i t'ho passis d'allò més bé a Badia.

L'Espai Jove, situat a l'Edifici Annex de l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop (plaça de les Entitats, s/n), és el punt de trobada per als joves badiencs i badienques, on poden compartir activitats, relacionar-se, divertir-se i aprofitar el temps lliure. El seu horari és, de dilluns a divendres, de 16 a 19 hores.

L'Espai Jové també ofereix un servei d'atenció emocional per a joves d'entre 12 i 29 anys, atès per una psicòloga, les tardes de dilluns a dijous, de 15 a 19 hores.

Informa-te'n al canal d'Instagram @joventutbadia, al telèfon 672 414 386, o al correu electrònic badia.espaijove@badiadelvalles.net.

Programa de febrer de l'Espai Jove

Publicat el 07.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^