Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió amb la Policia Local i reconeixement als agents que han fet la formació a l'Escola de Policia
Recepció als agents de la Policia Local
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa XX, Josep Martínez, s'han reunit aquest migdia amb la plantilla de la Policia Local per posar en comú l'estratègia, els objectius i les necessitats del cos. A la jornada també s'ha fet el reconeixement als agents que han finalitzat la formació a l'Escola de Policia de Catalunya; 2, a l'edició de l'any anterior, i 3, enguany.

A la reunió, que ha tingut lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, les persones integrants del cos de Policia han pogut traslladar les seves propostes i necessitats als representants públics.

En les seves intervencions, Eva Menor i Josep Martínez han defensat la professionalització i modernització del cos, la millora del servei a la ciutadania amb mesures per reforçar-lo i dotar-lo d'eines, com la instal·lació de càmeres i la digitalització per millorar la seguretat a Badia. També han destacat la funció estratègica de la Policia Local, han indicat que cal continuar treballant per millorar la percepció pública del cos i han traslladat als agents els reconeixements que han fet arribar veïns i veïnes de Badia per actuacions realitzades darrerament.

Publicat el 31.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^