Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Locals comercials per a persones emprenedores
Locals comercials a Badia
L'Ajuntament de Badia compta amb locals comercials de la seva propietat, distribuïts per tot el municipi, que es troben disponibles per a persones emprenedores que no poden fer una gran inversió i que tenen iniciatives atractives per ampliar l'oferta comercial del territori.

A Badia del Vallès no hi ha botigues esportives, de roba d'home, de roba de nadons, llibreries, sabateries, gelateries, tapisseries, de reparació de calçat i d'electrodomèstics, entre d'altres, que completarien l'oferta comercial a la nostra ciutat.

Els locals comercials disponibles es troben al web de l'Ajuntament de Badia del Vallès, a l'enllaç https://www.badiadelvalles.cat/comerc on, a l'espai de Comerç, es pot veure com són per dins i per fora i també consultar quines són les seves característiques i condicions per llogar-los.

Conveni amb Reempresa

El comerç és una peça clau en el desenvolupament perquè promou l'economia, cohesiona i compacta la ciutat i, alhora, facilita el dia a dia dels seus habitants. Per això l'Ajuntament de Badia del Vallès té un conveni amb Reempresa perquè aquesta ofereixi els seus serveis, gratuïtament, per impulsar la transmissió de negocis enfocats a cercar emprenedors i proporcionar-los eines per afrontar el procés de traspàs.

Amb el programa impulsat per la Diputació de Barcelona Reempresa municipis petits es treballa per evitar el tancament de comerços i promoure l'entrada de nous emprenedors, interessats a posar en marxa un negoci en un municipi petit. A l'enllaç següent pots consultar tota la informació sobre Reempresa: https://www.reempresa.org/.

Publicat el 04.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^