Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Contractació en pràctiques d'un/a tècnic/a de Gestió Documental per 12 mesos
Contractació d´un/a tècnic/a de Gestió Documental per 12 mesos
L'Ajuntament impulsa un programa de contractació formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional d'un/a tècnic/a de Gestió Documental amb una durada de 12 mesos. Aquesta contractació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 40% pel Programa FSE+ de Catalunya 2021-2027.

De conformitat amb la base 6 de l'Ordre EMT/214/2021, de 17 de novembre, modificada per l'Ordre EMT/213/2023, d'1 de setembre, les persones joves destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de complir els següents requisits:

1. Ser persones joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys.
2. Estar inscrites a l'Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d'Ocupació  de Catalunya com a persones demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
3. Tenir la capacitat per formalitzar un contracte de treball formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional.
4. Estar registrades en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de beneficiari.
5. Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional.

Consulta els criteris de selecció a les bases adjuntes:

Decret 2024-0010

Decret 2024-0010

Fitxer: Decret_2024_0010.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 1.99 MB

Pots presentar la teva sol·licitud al Servei Municipal d'Ocupació fins al 19 de gener de 2024 (fins a les 14 hores). Aquesta sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la següent documentació:

  • Fotocòpia del DNI vigent o NIE
  • Titulació universitària preferentment en Documentació, Història, Humanitats o equivalent. En el cas que s'al·legui una titulació emesa a l'estranger, la persona aspirant haurà d'aportar certificat oficial de reconeixement o convalidació a Espanya
  • Certificat de Demandant d'Ocupació No Ocupat (DONO)
  • Currícum Vitae
  • Còpia dels títols de formació complementària, si s'escau
  • Informe de vida laboral actualitzat, emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social per tal d'acreditar el temps treballat
  • Certificat de nivell C de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya o equivalent

Logos d'entitats col·laboradores

Publicat el 08.01.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^