Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats esportives i l'ajuntament de Badia del Vallès ofereixen beques a infants i adolescents per a practicar esport

beques esportivesConscients de la realitat social i econòmica per la qual estan passant moltes famílies, les entitats esportives i l'Ajuntament de Badia del Vallès bequen als infants i adolescents del municipi que vulguin practicar esport. Les beques que atorguen les entitats consisteixen en subvencionar l'adscripció  a l'Entitat i l'Ajuntament per la seva banda, subvencionarà les taxes federatives i el cost de l'equipació necessària.

Les activitats que s'ofereixen són: judo, karate, futbol sala, ball, patinatge, bàsquet, futbol, natació, waterpolo, gimnàstica rítmica i capoeira. El procés per poder aconseguir aquestes beques és a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament (edifici el Molí ), que són els encarregats de distribuir aquestes beques entre els infants i adolescents que més ho necessiten i que volen practicar algun esport.

L'Ajuntament de Badia del Vallès agraeix el gran esforç que fan totes aquestes entitats (Club de Judo Badia, Associació Esportiva i Rítmica Badia,  A.E. Viu l'Esport, Club Bàsquet Nou Badia, C.D. Badia, Club Natació Badia i Club Abada Capoeira) per ajudar les famílies que a causa de les dificultats econòmiques no poden ajudar els seus fills i les seves filles  a accedir a la pràctica esportiva.

Publicat el 14.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^