Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Campanya per al control i reducció de la població de coloms

colomsL’Àrea d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Badia del Vallès, conscient dels problemes que genera la població de coloms al municipi, ha posat en marxa una nova campanya per al control i reducció de la població d'aquestes aus urbanes.

Els coloms s'han convertit en part del paisatge urbà, ja que troben fàcilment llocs de refugi on fer els seus nius, abundància d'aliment i manca de depredadors naturals. És per això que es considera necessari controlar la superpoblació que, a banda de les molèsties que representa per a les persones i els desperfectes que ocasionen en edificis i en el mobiliari urbà, pot derivar en un problema de salut pública per la possible transmissió de malalties a les persones i als animals domèstics.

La campanya consisteix en la instal·lació de quatre gàbies de captura, durant setze setmanes, en aquelles zones del municipi on s'ha detectat una major presència de coloms. Dues de les gàbies s'han instal·lat als edificis de la caserna de la Guàrdia Civil i les altres dues estan localitzades als terrats dels pavellons esportius del CEIP La Jota i CEIP La Muñeira.

Es recomana no donar menjar als coloms, per assolir l'objectiu de la campanya. En aquest sentit, és necessari que la ciutadania col·labori per evitar els possibles punts de refugi i nidificació dels coloms als edificis.

Publicat el 04.06.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^