Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La IV Fira Nadalenca del Comerç al Carrer de Badia escalfa motors

Cartell IV Fira nadalenca del comerç al carrerOrganitzada per l'Associació de Comerciants i amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Badia del Vallès, el proper 14 de desembre tindrà lloc a la nostra ciutat la IV Fira Nadalenca del Comerç al Carrer.

Durant bona part del dia, de 10 a 18 hores, el tram de l'avinguda de Burgos comprès entre l'av. de la Via de la Plata i el carrer de Santander estarà ocupat pels 26 comerços participants (25 d'ells de Badia). A més, durant tot el dia, hi haurà un planetari on els nens podran gaudir de passis guiats per Josep Vidal, de l'entitat Meteobadia. L'entrada al planetari tindrà un preu simbòlic d'1 euro. Tota la recaptació d'aquesta atracció anirà a parar a una entitat social del municipi.

A banda del planetari, al llarg del dia s'aniran succeint espectacles i tallers com ara els de màgia i cartró pedra per a infants (d'11 a 14 h) o el de zumba, obert a tothom (de 16.30 a 17 h). A les 17 h, se celebrarà una xocolatada infantil, organitzada amb la col·laboració de l'entitat Dones per la Igualtat.

Així mateix, durant el matí, els visitants de la fira podran degustar el Tastet de Mercat, una degustació de tapes fetes amb productes frescos de les parades del Mercat. També al matí tindrà lloc la batucada i la tómbola organitzada pel CD Badia per recaptar fons per al torneig de futbol. Al migdia, els dos establiments de restauració presents a la fira oferiran una degustació de paella i migas per a tots els visitants.  

Finalment, a les 18 h, hi ha previst un concert de cloenda, a càrrec del Dúo Armonía, que acabarà al voltant de les 20 h, posant punt i final a aquesta edició de la Fira Nadalenca del Comerç al Carrer.

Afectacions al transport públic

Com a conseqüència de la celebració de la Fira, l'avinguda de Burgos quedarà tallada des de l'av. de la Via de la Plata fins al carrer de Santander durant 24 hores: des de les 00.00 h del diumenge 14 de desembre (nit de dissabte a diumenge) fins les 00.00 h de dilluns (nit de diumenge a dilluns).

Les parades d'autobús afectades són les següents:

A2 – B1 – B4
Parada c. de la Bètica (CAP): anul·lada. Es trasllada a c. dels Infants/ c. de Porto.
Parada av. de Burgos (Ajuntament): anul·lada. Es trasllada a c. dels Infants/ c. de Porto.
Parada av. de Burgos/ c. de la Bètica: anul·lada. Es trasllada a av. de la Costa Brava/ av. de la Costa Blava.

N61-64
Parada av. de Burgos (Ajuntament): anul·lada. Es trasllada a av. de la Costa Brava/ av. de la Costa Blava
Parada av. de Burgos/ c. de la Bètica: anul·lada. Es trasllada a av. de la Costa Brava/av. de la Costa Blava.

Publicat el 10.12.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^