Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova acció formativa que ensenyarà els comerciants a reinventar-se

Cursos de formació per a comerciants oct-nov 2015Properament, tindrà lloc l’últim dels cursos previstos al pla de formació per a comerciants d'enguany, organitzats per l'Ajuntament de Badia del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona. Amb el títol Com reinventar-se: cooperar i compartir, el curs pretén ajudar el comerciant a ser més creatiu i pensar en noves formes de promocionar el seu establiment. El curs inclourà l'estudi d'exemples pràctics i dinàmiques de grup per explotar la creativitat i fomentar l'aparició de noves idees.

Aquesta nova acció formativa es durà a terme els dies 24 i 26 de novembre, de 14 h a 17 h, a l'edifici el Molí. La inscripció encara és oberta. Per formalitzar-la només cal enviar un correu electrònic a dinamitzador.comerc@badiadelvalles.net indicant nom, comerç, número de parada i/o local, adreça de correu electrònic i telèfon. També es pot trucar al telèfon  93 718 22 16 extensió 517 i demanar per la dinamitzadora comercial.

Com crear la imatge del nostre comerç

La setmana passada es va impartir un altre dels cursos d'aquest pla, que tenia per objectiu donar eines als comerciants per ajudar-los a millorar la imatge integral del negoci (façana, retolació, expositors, personal, etc.). El curs, celebrat els passats 10 i 12 de novembre i que va ser tot un èxit de participació amb una vintena d'assistents, era 100 % pràctic i aplicable als comerços dels participants.

Imatge del curs Com crear la imatge del nostre comerç   Imatge del curs Com crear la imatge del nostre comerç

Publicat el 18.11.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^