Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Programa de mesures actives d'inserció per a persones destinatàries de la renda mínima

Dir.Gral. d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya    Fons Social Europeu

La Direcció General d'Economia Social i Cooperativa de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció a l'Ajuntament de Badia del Vallès per a la realització del Programa de mesures actives d'inserció adreçades a les persones destinatàries de la renda mínima d'inserció (MARMI-2015). Aquestes mesures han de permetre aquestes persones incrementar el seu grau d'ocupabilitat i la seva inserció laboral.

El programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, preveu actuacions relatives a la realització d'itineraris d'inserció sociolaboral adreçades a persones acollides a la RMI, mitjançant l'elaboració d'un pla individual d'inserció que combini diferents tipus d'accions de caràcter integral (sessions individuals i grupals d'orientació laboral, tècniques de recerca de feina, etc). Hi ha programat, a més, un període de pràctiques no laborals per apropar els participants al mercat de treball.

Aquesta actuació, organitzada pel Servei Municipal d'Ocupació, té una durada de 7 mesos i finalitzarà el proper 30 de juny de 2016. Actualment, s'estan realitzant les primeres tutories i es pretén donar atenció a un grup de 30 persones, totes elles perceptores de la Renda Mínima d'Inserció, a les instal·lacions de l'edifici El Molí.

   Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya                                                            Ajuntament de Badia del Vallès

Publicat el 11.12.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^