Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès estrena aquesta tardor la Jugatecambiental al parc de Joan Oliver

Cartell Jugatecambiental de Badia del VallèsBadia del Vallès se suma enguany, a les Jugatecambientals de l’Àrea Metroplitana de Barcelona. La Jugatecambiental de Badia es farà tots els diumenges d'11.30 a 13.30 h, al parc de Joan Oliver. La temporada s'iniciarà el proper 18 de setembre i s'allargarà fins el 27 de novembre.

Entre les activitats en les quals els infants podran participar hi haurà un circuit de bicicletes i un joc de senyals de trànsit (18 de setembre), una ruta per descobrir les aus del parc de Joan Oliver amb l'ajut de prismàtics i guies (02/10) o un taller de reciclatge creatiu per Nadal (20/11), entre d'altres. Per a més informació sobre les activitats programades per a cada diumenge, podeu fer clic a la imatge.

A banda de les activitats programades, la Jugatecambiental de Badia, gestionada per Bosc de Llum, disposarà, igual que la resta de Jugatecambientals, d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació amb propostes per gaudir del parc i del municipi i una activitat guiada diferent cada dia, relacionada amb la natura i el medi ambient. Les Jugatecambientals representen espais ideals on les famílies amb nens i nenes de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors d'aquests espais metropolitans, a més de molts continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Publicat el 13.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^