Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació del Protocol per a la intervenció en xarxa de situacions de risc en la infància i l'adolescència

Els infants han de tenir l'oportunitat de desenvolupar-se òptimamentDivendres passat va tenir lloc la presentació del Protocol per a la intervenció en xarxa de situacions de risc en la infància i l'adolescència a Badia del Vallès.

L'acte es va celebrar a la Biblioteca Vicente Aleixandre i va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Eva Menor, que va dirigir unes paraules als assistents, i els tinents d'alcaldessa de l’Àrea de Territori, Rafa Moya i de l’Àrea d'Acompanyament a les persones, entre d'altres. En el seu parlament, l'alcaldessa va agrair les hores de treball dedicades, al llarg dels anys, a l'elaboració del document, un procés que va titllar de “llarg i costós”. A més, va afegir, “els infants i els adolescents tenen dret a tenir un futur però, sobretot, tenen dret a viure una infància i una adolescència dignes, en les quals els seus drets estiguin garantits”. L'alcaldessa de Badia va comminar tothom a caminar plegats per poder atendre bé les necessitats emocionals, afectives, cognitives, socials i econòmiques dels més joves.

A l'acte també hi va intervenir Xavier Millán, tècnic de la Diputació de Barcelona, amb una ponència sobre les Taules d'Infància: què són i com les podem implementar a Badia per continuar treballant en xarxa amb la infància i l'adolescència en risc.

El protocol que es va presentar el passat dia 30 pretén ser una eina que faciliti millorar la intervenció dels diferents professionals en l'atenció a la infància i l'adolescència en situació de risc. Tot i que cada servei té el seu propi protocol d'actuació, fruit del seu coneixement i experiència, s'ha cregut convenient socialitzar aquest coneixement i aprofundir en una manera comuna de treball entre tots els serveis.  

Les persones assistents a l'acte es van mostrar satisfetes de la feina feta i engrescades per seguir treballant de cara al futur.

Publicat el 04.10.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^