Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La gent gran de Badia visita Vilanova del Camí

Passejada de la gent gran a Vilanova del CamíEn el marc de les Passejades per a la Gent Gran, organitzades per la Diputació de Barcelona, un grup de 55 persones de Badia del Vallès van visitar ahir dimecres, 1 de febrer, la població de Vilanova del Camí (l'Anoia).

La passejada d'ahir va portar els participants pel parc fluvial del riu Anoia i pel camí del bosc, on van poder gaudir d'unes boniques vistes de Vilanova i de tota la conca d’Òdena. Durant el recorregut, de 8 km, els caminaires van poder admirar el Turó de la Guàrdia, la muntanya més alta del municipi, i es van aturar al mirador de la Conca on, un cop més, van poder gaudir d'unes vistes magnífiques.

Com sempre, tots els grups participants van compartir, després, un dinar de carmanyola i van poder ballar i fer una mica de gimnàstica.

Enguany la nostra ciutat comparteix les caminades amb Sant Joan de Mediona (l'Alt Penedès) – que va acollir la primera passejada d'aquest cicle-, Sitges (el Garraf) i la ciutat amfitriona de la trobada d'ahir, Vilanova del Camí. La propera passejada tindrà lloc a Sitges el proper 2 de març. Badia del Vallès clourà, el 4 d'abril, el cicle de les quatre passejades d'enguany.

Passejada de la gent gran a Vilanova del Camí  Passejada de la gent gran a Vilanova del Camí  Passejada de la gent gran a Vilanova del Camí  Els i les participants van acabar fent gimnàstica

Publicat el 02.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^