Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Per primavera, torna la Jugatecambiental

Cartell Jugatecambiental Primavera 2017Aquest mes de febrer tornen les activitats de la Jugatecambiental al parc de Joan Oliver. Així doncs, des del dia 19 d'aquest mes i fins el 28 de maig, cada diumenge (amb l'excepció de la Setmana Santa), d'11.30 a 13.30 h, el parc acollirà les activitats de joc, aprenentatge i experimentació que caracteritzen la Jugatecambiental.

Entre les activitats programades per a aquesta nova temporada hi ha «Fem disfresses reciclades», el diumenge de Carnaval (26 de febrer); «Química a la cuina», on es podran fer caramels i gelatina (12 de març); «Les aus de Badia del Vallès», on s'observaran els ocells del parc amb l'ajuda de prismàtics i guies (23 d'abril), o la gimcana «Guardians de la Natura» (07 de maig). Si voleu consultar totes les activitats programades per a aquest trimestre, podeu clicar la imatge.

Les Jugatecambientals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona representen espais on les famílies amb infants poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels espais metropolitans on es desenvolupen, a més de continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Publicat el 07.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^