Notícies
Divendres, 17 de febrer de 2017
Es manté la tendčncia a la baixa en els fets delictius al municipi

Imatge dels assistents a la darrera Junta Local de SeguretatAhir dijous, 16 de febrer, va tenir lloc la Junta Local de Seguretat anual que va reunir, com sempre, els diferents responsables policials amb competčncies de seguretat al municipi, és a dir: Policia Local, Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia i Guārdia Civil.

Presidida pel tinent d’alcaldessa de l’Ārea de Presidčncia i regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Martínez, tant el cap de la Policia Local com la resta de comandaments de les Forces i Cossos de Seguretat amb presčncia al municipi van exposar les dades sobre delictes comesos i actuacions dutes a terme a Badia del Vallčs al llarg del 2016.

Tots els comandaments policials van destacar com a positiva la baixada del nombre de delictes a la ciutat. En concret, en els darrers dos anys, s’ha reduīt la delinqüčncia a Badia del Vallčs al voltant d’un 10 %. Així, en l’āmbit patrimonial, durant el 2016 es va produir un descens dels furts i  dels robatoris en interior del domicili respecte l’any anterior. Cal destacar també l’augment en la resoluciķ de fets delictius.

Tanmateix, van augmentar els delictes contra la seguretat viāria, fruit dels controls realitzats al municipi adreįats tant a reduir la sinistralitat com a sancionar les conductes negligents al volant. En aquest sentit, l’any passat es van reduir el nombre d’accidents en un 55 % i el de víctimes en un 64 %, segons l’estadística oferta pel SIDAT (Sistema Integral de Recollida de Dades d’Accidents de Trānsit).

En l’āmbit de policia de proximitat es va destacar la tasca de Policia Local i de Mossos d’Esquadra en matčria de prevenciķ en relaciķ a la ciutadania (xerrades, consells, etc.)

Pel que fa als cossos de la Guārdia Civil i de la Policia Nacional, es van posar en valor els serveis realitzats en matčria d’expediciķ de DNIs, expediciķ de permisos i intervenciķ d’armes, persecuciķ de contraban i d’altres delictes relacionats amb l’āmbit fiscal i estrangeria.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Martínez, va destacar la labor duta a terme pels diferents cossos i  va felicitar-los pels resultats obtinguts. Igualment, van quedar patents les bones relacions i la bona coordinaciķ i colˇlaboraciķ dels diferents cossos de seguretat.

Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLČS
NIF P0831200A
Av. de Burgos s/n - 08214 Badia del Vallčs
Telčfon: 93 718 22 16
Fax: 93 718 20 42
Correu-e: badia@badiadelvalles.net