Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Prohibició de fer foc en terrenys forestals

Perill d'incendiRecordem que entre el 15 de març i el 15 d'octubre està totalment prohibit realitzar qualsevol activitat amb risc d'incendi forestal, recollida en la normativa sectorial, en els terrenys forestals i en la franja dels 500 m que els envolta.

Amb tot, es podrà autoritzar de manera extraordinària la realització de determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal. Així, en el cas d'entitats i associacions interessades en fer paelles, barbacoes i activitats similars, cal que demanin l'autorització corresponent emplenant aquest formulari. A fi de garantir al màxim les dates demandades, és important que les sol·licituds s'informin al més aviat possible, amb un mínim de deu dies d'antelació respecte el moment en què es vol fer la crema.

Pel que fa a les restes vegetals en parcel·les urbanes, no se n'autoritzarà la crema per la qual cosa es recomana portar-les a les deixalleries o fer-ne compostatge orgànic.

Publicat el 27.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^