Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
8a Mostra de Teatre i Música de Badia del Vallès

VIII Mostra de Teatre i Música de Badia del VallèsLa primavera ens porta una nova edició de la Mostra de Teatre i Música de Badia del Vallès. Aquesta 8a edició començarà l'1 d'abril i finalitzarà el 4 de juny.

Durant tot aquest període, al vestíbul de l'Auditori Municipal hi haurà una exposició, No s'hi invita particularment. Tretze mirades a Joan Oliver, que consta de 13 gravats realitzats per l'alumnat de 2n curs d'Il·lustració de l'Escola Illa, a partir de tretze fragments de l'obra del poeta vallesà, escollits per l'escriptor sabadellenc Antoni Dalmases.

El primer dia de la mostra, també hi haurà actuació musical, el Concert a 4 bandes de l'Agrupació Musical de Badia del Vallès. Serà a les 17 h, al Complex Esportiu.

El dia següent, diumenge 2 d'abril, l'Auditori acollirà, a partir de les 18.30 h, l’espectacle de monòlegs de Miguel Ángel Marín.  

Dissabte 8 d'abril, tindrà lloc el concert del grups Kubiak (punk rock en català) i Welcome to the Fuckulty (barreja de hardcore, metall i pop-punk). Serà a la Sala Roja del Casal de Joves, a partir de les 21.30 h.

Després de la pausa de Setmana Santa, l'Auditori Municipal serà l'escenari de l'obra Sant Jordi o algo así, a càrrec de The Polishers de l'A.C. Vermell i Negre. Dissabte 22 d'abril, a partir de les 22 h.

El diumenge 30 d'abril, el parc de Joan Oliver acollirà la primera edició del Festival de Ball de Badia. A partir de les 11 h.

La Vida Misma és el títol del monòleg que Manuel Barbosa oferirà el dissabte 6 de maig, a les 20 h, a l'Auditori Municipal, presentat per Miguel Ángel Marín.

El grup Maikamente, de l'A.C. Vermell i Negre, representarà l'obra Empachados, el dissabte 13 de maig, a les 18 h, a l'Auditori.

Dones per la Igualtat faran el mateix amb De sus cenizas, el dissabte 20 de maig (22 h) i el diumenge 21 (18 h), també a l'Auditori.

El dissabte 27 de maig, l'església de la Mare de Déu de la Mercè acollirà el concert de la coral La Ginesta, a partir de les 18.30 h.

El mateix dia, però a les 21.30 h i a la Sala Roja del Casal de Joves, el grup Soul Dealer delectarà el públic assistent amb el seu so heavy-thrash.

Al dia següent, a l'Auditori, el grup de teatre Doce y medio de l'A. C. Vermell i Negre, oferirà una representació de tot un clàssic: Terra Baixa, d’Àngel Guimerà. A partir de les 18 hores.

Ja al mes de juny, divendres 2 a les 18 hores, l'Auditori serà l'escenari d'una audició musical a càrrec dels musics de l'AIGMB.

La programació infantil serà la protagonista de l’últim cap de setmana de la mostra. Així, el dissabte 3 de juny, entre les 9 h i les 21 h, serà el torn del Kids Theatre, on estudiants de Badia, Barberà i Sabadell representaran 40 obres de teatre a l'estil dels musicals, on combinaran la representació teatral amb cançons en anglès.

La formiga Pipa serà l'obra que tancarà aquest cicle cultural de primavera a Badia del Vallès. A càrrec de la companyia La Closca, es representarà diumenge 4 de juny, a partir de les 12 h, a l'Auditori.

Si voleu més informació sobre la programació o el preu de les entrades, podeu consultar el programa de la VIII Mostra de Teatre i Música de Badia del Vallès.

Publicat el 28.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^