Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen els actes de Setmana Santa a Badia del Vallès

Setmana SantaDemà divendres, 7 d'abril, comencen a Badia del Vallès els actes emmarcats en la celebració de la Setmana Santa, organitzats, com sempre, per la Cofradía Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores. El tret de sortida el donarà, a partir de les 18.30 h, el trasllat de les imatges, des de l'antic col·legi L'Empordà (seu de la Cofradía) fins la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè, on tindrà lloc una missa i el posterior besamanos y besapiés a les imatges.

Al dia següent, dissabte, 8 d'abril, a les 18 h, tindrà lloc el pregó de Setmana Santa, també a la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè.

Diumenge de Rams, 9 d'abril, a les 10 h, es durà a terme la processó coneguda com de la Borriquita, portada per infants. Sortirà de l'església i estarà acompanyada en el seu recorregut per l'av. de Burgos, per l'Asociación Musical Cabrera d'Anoia.

Els actes de Divendres Sant començaran a les 17 h, amb el Sant Rosari, seguit, a les 18 h, per la processó. Les imatges estaran acompanyades per l'Agrupación Musical Nuestra Señora de la Sierra i l'Asociación Musical Cabrera d'Anoia. La processó sortirà de la carpa situada a la plaça Major i recorrerà l'av. de Burgos, fins la plaça Montjuïc (rotonda) i tornarà, de nou, per l'av. de Burgos.

Afectacions a la via pública

Les processons de Setmana Santa comportaran algunes afectacions del trànsit. Així, el dia 9, entre les 10 h del matí i les 12 h del migdia, l'av. de Burgos restarà tallada entre l'església i el núm. 42 (confluència amb l'av. de la Via de la Plata), per permetre el pas de la processó infantil de la Borriquita.

La major part de les afectacions es concentraran el Divendres Sant. Aquell dia, 14 d'abril, les parades de transport públic quedaran temporalment fora de servei i s'habilitarà una parada d'autobús a la rotonda d'Alió. A partir de les 14 h, no es podrà estacionar a la reserva d'aparcament de l'av. de Burgos (davant la plaça Major). A partir de les 15 h, tampoc es podrà aparcar a la reserva  d'estacionament del passadís entre el Mercat municipal i el Complex Esportiu. A més, entre les 18 h i la mitjanit, hi haurà talls temporals als carrers per on passi la processó.

Publicat el 06.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^