Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acte institucional amb motiu del Dia de la Independència de Badia del Vallès

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, durant el seu discurs acompanyada (d'esq. a dreta) per la regidora de BeC Pilar Paz; el portaveu del grup municipal del PSC, Rafael Moya, i el portaveu del grup municipal d'AEB, Miguel RodríguezAquest divendres, 14 d’abril, Badia del Vallès ha celebrat el 23è aniversari de la seva independència, que va tenir lloc el 14 d’abril de 1994.

Com és tradició, s’ha celebrat un acte institucional a la Sala de Plens de l’Ajuntament, en el qual l'alcaldessa de la ciutat, Eva Menor, ha dedicat unes paraules al públic assistent.

L’alcaldessa, que estava acompanyada dels portaveus dels grups municipals del PSC, Rafael Moya; d’AEB, Miguel Rodríguez; i la regidora de BeC, Pilar Paz, ha tirat la vista enrere per contemplar aquests 23 anys en els quals Badia, en les seves paraules ha "madurat" i ha aconseguit convertir-se en el que és avui, gràcies, ha assegurat, a la lluita conjunta. Eva Menor ha expressat el seu orgull per aquesta lluita i els seus resultats i animat, també, a seguir lluitant per fer de Badia un lloc millor.

La primera edil badienca ha convidat, així mateix, a mirar endavant i a imaginar la ciutat en els propers anys. Segons ha explicat, ara mateix hi ha diversos projectes en marxa que, amb l’ajuda de la ciutadania, han de permetre dibuixar la Badia del futur. En aquest sentit, ha recordat que les ciutats són ens vius i que s’han d’anar adaptant als escenaris que les envolten i als nous reptes que es van presentant. I ha citat alguns d'aquests reptes a Badia: "el respecte al medi ambient, l'eficiència energètica, la retirada de productes com l'amiant (...), la convivència i el manteniment de valors cívics i participatius".

L'alcaldessa de Badia del Vallès ha destacat que s’obre una etapa plena d’oportunitats, en la qual la ciutat, amb una situació econòmica millor, pot abordar projectes com ara la millora de l’espai públic o el desenvolupament del pla general d’ordenació urbana, que ha de dotar la ciutat d’una zona d’activitat econòmica. A més, ha declarat tenir "l'esperança dipositada en veure com la millora del finançament de la nostra ciutat es converteix en una realitat" i ha manifestat que "continuem lluitant perquè es modifiqui la Llei de creació del municipi", que ha de comportar una millora del finançament, una millora que ha qualificat de “necessària, imprescindible per a la supervivència i per al desenvolupament i creixement de la nostra ciutat”.

Seguidament, Menor ha posat en valor el treball fet per la ciutadania tots aquests anys, i el que queda per fer, i ha apel·lat a la creativitat i la tolerància com a motors per a construir una ciutat millor.

Abans d’acomiadar-se Eva Menor ha agraït la presència del públic assistent i la seva estima per una ciutat que, ha dit, “malgrat els moments difícils que vivim, afronta el futur amb garanties i il·lusió”.

D'esq. a dreta: Pilar Paz (regidora de BeC), Rafael Moya (portaveu del PSC), Eva Menor (alcaldessa de Badia del Vallès) i Miguel Rodríguez (portaveu d'AEB)  23è aniversari de Badia del Vallès. Fotos: Eva Rueda

Publicat el 14.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^