Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cap de setmana ple de balls i música per celebrar el Dia de la Dansa

Cartell del Dia de la DansaEl 29 d'abril és el Dia Internacional de la Dansa, establert el 1982 pel Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO. A Badia del Vallès se celebrarà durant tot el cap de setmana al parc de Joan Oliver.

Així, demà dissabte, entre les 10.30 h i les 12 h, hi haurà tallers artesanals familiars al parc. I, a partir de les 12.30 h, concert per a la canalla a càrrec del grup Set de So. A més, per qui vulgui fer un mos, l'espai comptarà amb la presència de food trucks fins a les 16 h.

Ja al dia següent, diumenge 30, i emmarcat en les activitats organitzades amb motiu de la Mostra de Teatre i Música, tindrà lloc el I Festival de Ball de Badia del Vallès. A partir de les 11 h, el parc de Joan Oliver s'omplirà de balls amb diversos grups de funky, hip-hop, salsa, bachata, balls de saló, balls regionals o zumba, entre d'altres. Hi participarà gent de totes les edats i també escoles i associacions tant de la nostra ciutat com d'altres municipi.

Publicat el 28.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^