Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Plantada de flors en diferents espais de la ciutat

El parterre situat a l'av. de Burgos, amb un dels cartells pintats pels nens i nenes del Consell dels Infants

Aquests dies s'està fent la plantació de flors en alguns parterres de la ciutat, entre ells, el de la plaça de la Dona, el de l'av. de Burgos amb la plaça Major (davant de l'oficina bancària) i el talús que hi ha prop de la plaça de Montjuïc (davant del supermercat).

Es tracta d'espècies resistents a la climatologia i a les especials condicions de les ciutats. S'han triat flors de diferents colors i diferents períodes de floració, el que permet que hi hagi plantes amb flors durant tot l'any. El criteri que s'ha seguit és el d'aconseguir un efecte cromàtic més durador.

L'adequació d'aquests espais ha comptat amb la col·laboració dels nens i les nenes del Casal dels Infants, que han pintat uns cartells amb missatges cívics per aconseguir que la població respecti les noves plantacions que pretenen donar un toc de color i embellir la nostra ciutat.

   Cartell amb missatge cívic fet al Casal dels InfantsPlaça de la Dona, amb les flors tot just plantades i el cartell fet pels nens i les nenes del Casal dels Infants

Publicat el 28.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^