Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Badia i la Fundación Humana signen un conveni per a la recollida de roba usada al municipi
Contenidors de recollida de roba usada d'Humana

L´Ajuntament de Badia del Vallès i Humana Fundación Pueblo para Pueblo han signat un conveni per a la recollida selectiva de tèxtil usat al municipi. Aquest acord, que té una durada de dos anys ampliable per dos anys més, dona continuïtat a la col·laboració que el consistori manté amb l´entitat solidària des del 2011.

El conveni estableix que Humana reverteixi a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. Per això determina una donació anual de 45 bons d´ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones necessitades; aquests vals tenen un valor de 30 euros cadascun i es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d´Humana, que estan a Barcelona. Humana també fa una aportació anual superior als 2.000 euros per a l´àrea de Benestar Social, que els farà servir per a diverses accions socials, com ara adquirir aliments per a la botiga social L´Olivera.

Des del mes de gener, i fins l´agost, la ciutadania de Badia del Vallès ha aportat un total de 16.062 kg de tèxtil usat, un 6 % més que al mateix període de l´any passat. La ciutat compta amb 5 contenidors de recollida de roba usada, ubicats al c. de la Manxa (davant el Mercat Municipal); a l´av. de la via de la Plata, s/n; al c. de la Bètica, 5; al c. de Saragossa, 1, i a l´av. de la Costa Brava, 18. Els badiencs i les badienques hi poden dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dona una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

Publicat el 21.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^