Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Jo compro al mercat ambulant, compro a Badia

Amb aquest eslògan, aquest mes de desembre,  es vestiran les parades del mercat ambulant. Una iniciativa que pretén donar una imatge unificada i de promoció a aquest espai comercial del nostre municipi. Es tracta d'una campanya de promoció del mercat de venda no sedentària dels dijous que,  per una banda, pretén identificar-lo amb una frase sobre la seva singularitat i de l’altra, fa referència a  la idiosincràsia d'aquest tipus especial de compra-venda.

La campanya ha estat el resultat d'una part del projecte que la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç va impulsar l'any 2016, sota el títol "Posar en valor el comerç local". La campanya es va adreçar a tots els locals comercials, a les parades del mercat i al mercat ambulant que s'organitza tots els dijous. Aquest projecte va servir per conèixer i analitzar l'opinió que tenien sobre aquest mercat ambulant, tant els paradistes, com els seus clients. Aquest tipus de mercats tenen unes característiques i uns hàbits de compra molt diferents al comerç fix. Tot i que s'estan renovant lentament, necessiten adaptar-se als nous consumidors i a les noves tendències del sector.

Amb aquest acció i amb les diferents intervencions que es duen a terme en aquest mercat i amb la col·laboració activa de l'Associació de Marxants de Badia del Vallès, la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Badia del Vallès espera millorar i donar un impuls a aquest espai comercial.

Eslògans "Jo compro al mercat ambulant, compro a Badia"

Eslògans \"Jo compro al mercat ambulant, compro a Badia\"

Fitxer: IMATGE_JO_COMPRO_A_BADIA_JO_COMPRO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 841,1 kB

Publicat el 12.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^