Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Associació de Vídues i Vidus recapta 208.80 euros per la Marató de TV3

Com cada any per aquestes dates, l´Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès va instal·lar una paradeta de venda de rebosteria i manualitats, amb la finalitat de recaptar diners per la Marató de TV3.

Els diners recaptats amb la venda d´aquests productes, juntament amb les donacions dels passejants (un total de 108.80 euros), van anar íntegrament destinats a la Marató de TV3, que enguany estava destinada a les malalties infeccioses.  L´Associació, així mateix, també ha aportat 100 euros més, fet que ha fet que la donació total ascendeixi a 208.80 euros.

La 26ª edició de la Marató de TV3 va aconseguir una recaptació total de 7.215.676 euros, destinats a la investigació de malalties infeccioses.  

Publicat el 19.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^