Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia dedica el mes de març a la dona amb un complet programa d'actes
Gràfica del mes de la dona a Badia 2018
Coincidint amb la celebració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona, Badia del Vallès ofereix un complet programa d'actes dedicats a les dones.

Cartell actes mes de la dona 2018

Cartell actes mes de la dona 2018

Fitxer: cartell_dones_badia_2018_online__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 310.57 kB

El dimarts 6 de març la Biblioteca Vicente Aleixandre inaugura l'exposició "La palabra cofrade no tiene genero", organitzada per la Cofradía de Badia.

El dimecres 7 de març, a partir de les 17.30 h, oferirà tota una sèrie d'actes a la plaça de l'Ajuntament: Tallers de xapes i de manualitats, organitzats per Dones per la Igualtat i Trenquem el Silenci; photocall, mostra musical i artística, exposició fotogràfica "Trenquem i construïm", lectura del manifest i l'akelarre feminista, organitzat per Trenquem el Silenci.

El divendres 9 de març, a les 18 h, El Molí oferirà el taller de coaching: fàbrica de recursos.

El dissabte 10 de març, a les 21 h, el Centre Antonio Machado acollirà el sopar de dones i ball organitzats per Dones per la Igualtat. El tiquet té un preu de 16 euros.

El dijous 15 de març, a les 17.30 h, podreu visitar l'exposició "La maternitat en viu", que tindrà lloc a la Biblioteca Vicente Aleixandre. A les 18 hores i també a la Biblioteca, es realitzarà l'activitat Taller de contacontes.

El divendres 16 de març s'ofereix una activitat d'esport, concretament de Zumba, al Poliesportiu a partir de les 19.15 h. S'oferirà fruita i aigua i l'activitat és gratuïta.

Els actes del mes finalitzaran el dimarts 20 de març amb el taller per a famílies "De la poma de Blancaneus a la mitja taronja. Existeix l'amor romàntic?, que tindrà lloc al Pati de La Mainada. S'oferirà servei de canguratge, però cal tenir en compte que les places són limitades!

Publicat el 05.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^