Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La confraria de Badia honora la Setmana Santa
El trasllat de les imatges a la parròquia, diumenge passat, va iniciar els actes de celebració de les festivitats per part de la confraria.
Trasllat de les imatges a la parròquia
La Cofradía Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores, de Badia ja ha iniciat els actes per honorar la Setmana Santa. Diumenge passat, 18 de març, es va fer el trasllat de les imatges des de l'antic col·legi L'Empordà (seu de la confraria) a la Parròquia de la Mare de Déu de la Mercè, per a la seva entronització i la celebració de la Missa. Les imatges van fer el seu trasllat, acompanyades amb l'Agrupació Musical de Cabrera d'Anoia.

Dissabte 24 de març, a les 18 hores, es durà a terme el pregó a la parròquia, amb la participació de la germana major de la confraria, Olga Martín, que donarà la benvinguda als assistents. El pregó serà a càrrec d'Elisabet Mendoza, membre de la Delegació Pastoral de Joventut de l'Obispat de Terrassa.

El 25 de març, Diumenge de Rams, a les 10 hores tindrà lloc la processó de La Borriquita, portada pels costalers més joves de l'entitat, acompanyats per la banda de Can Ros Cabrera d'Anoia. La sortida es farà des de la parròquia i es recorrerà l'av. de Burgos.

El Divendres Sant, 30 de març, els actes començaran a les 5 de la tarda, amb el Sant Rosari. A les 18 hores, tindrà lloc la solemne processó del Crist Natzarè, acompanyat per l'Associació Agrupación Musical Nuestra Señora de la Sierra i el pas de Nostra Senyora dels Dolors, acompanyada per l'Agrupació Musical de Cabrera d'Anoia.

La sortida oficial serà a la carpa instal·lada a la plaça de l'Ajuntament i l'itinerari que farà serà av. Burgos, av. Costa Brava, glorieta d'Alió, av. Cantàbric, carrer Saragossa, fins a tornar a l'av. de Burgos i finalitzar a la plaça de l'Ajuntament.

Publicat el 22.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^