Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Carmen Benito, de Papereria Mickey, reconeguda pels 40 anys de comerç de proximitat
Carmen Benito rep, de mans de l´alcaldessa, Eva Menor, el reconeixent de l´Ajuntament pels 40 anys de foment del comerç de proximitat a Badia
Carmen Benito, responsable de la Papereria Mickey des d´abril de 1978, ha rebut, de mans de l´alcaldessa, Eva Menor, el reconeixent de l´Ajuntament pels 40 anys de foment del comerç de proximitat a Badia, des de la seva fundació.

La papereria Mickey, situada a l´av. Costa Brava, 13, és un dels negocis més antics de Badia i l´únic que no ha tingut un canvi de titularitat o d´activitat comercial. Durant aquests 40 anys Carmen ha caracteritzat la seva gestió per l´adaptació del negoci a les necessitats dels escolars. Entre altres coses, l´horari de la botiga facilitava que els escolars que necessitessin algun material el poguessin adquirir abans d´entrar o a la sortida de l´escola.

Després de 40 anys, ha arribat el moment de la jubilació i de deixar la papereria en noves mans, perquè el comerç de proximitat a Badia continuï dotant de vida a la ciutat. En aquests moments el negoci està en traspàs a REEMPRESA.

Des de l´Ajuntament, volem transmetre el reconeixement als responsables de la papereria, que formen part dels records, les vivències i de la història viva de Badia, i la gratitud per la seva voluntat de servei i la seva aposta pel comerç de proximitat durant aquests 40 anys.

Publicat el 06.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^