Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Carmen Benito, de Papereria Mickey, reconeguda pels 40 anys de comerç de proximitat
Carmen Benito rep, de mans de l´alcaldessa, Eva Menor, el reconeixent de l´Ajuntament pels 40 anys de foment del comerç de proximitat a Badia
Carmen Benito, responsable de la Papereria Mickey des d'abril de 1978, ha rebut, de mans de l'alcaldessa, Eva Menor, el reconeixent de l'Ajuntament pels 40 anys de foment del comerç de proximitat a Badia, des de la seva fundació.

La papereria Mickey, situada a l'av. Costa Brava, 13, és un dels negocis més antics de Badia i l'únic que no ha tingut un canvi de titularitat o d'activitat comercial. Durant aquests 40 anys Carmen ha caracteritzat la seva gestió per l'adaptació del negoci a les necessitats dels escolars. Entre altres coses, l'horari de la botiga facilitava que els escolars que necessitessin algun material el poguessin adquirir abans d'entrar o a la sortida de l'escola.

Després de 40 anys, ha arribat el moment de la jubilació i de deixar la papereria en noves mans, perquè el comerç de proximitat a Badia continuï dotant de vida a la ciutat. En aquests moments el negoci està en traspàs a REEMPRESA.

Des de l'Ajuntament, volem transmetre el reconeixement als responsables de la papereria, que formen part dels records, les vivències i de la història viva de Badia, i la gratitud per la seva voluntat de servei i la seva aposta pel comerç de proximitat durant aquests 40 anys.

Publicat el 06.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^