Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Avui i demà, Gran Recapte d'Aliments
Gran Recapte d'Aliments 2018
Avui divendres, 30 de novembre, i demà dissabte, 1 de de desembre, tindrà lloc una nova edició del Gran Recapte d'Aliments. Les persones interessades a fer les seves aportacions d'aliments a la nostra ciutat, ho poden fer als tres supermercats de Badia: el supermercat Mercadona i els dos establiments Dia.

En jornades com aquesta, la ciutadania de Badia del Vallès mostra sempre la seva cara més solidària. Així, l'any passat, les badienques i els badiencs van aportar un total de 5.640 kg d'aliments, més de mitja tona, com a part del Gran Recapte 2017. A més, per a la tasca de recollida i posterior classificació i empaquetatge, també es essencial la feina que fan les persones voluntàries.

Els aliments recollits aniran a parar a les dues entitats de la ciutat que tenen conveni amb la Fundació del Banc dels Aliments: la botiga social L'Olivera i la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè.

Publicat el 30.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^