X
Telèfon directe Policia Local
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La màgia de la Fira de Nadal conquereix Badia del Vallès
Làsers i varetes màgiques, a la Fira de Nadal de Badia.
L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès va oferir ahir una Fira del Comerç plena de màgia, de participació popular i de diversió inspirada en Harry Potter, amb personatges i decorats inspirats en la saga creada per l'escriptora J. K. Rowling.

Els decorats de la fira, que oferien diversos photo-calls per als assistents, es van inaugurar a les 10 del matí. Des de primera hora i durant tot el dia es van organitzar tallers per als més petits, com un per crear una poció màgica. Després d´oferir als assistents un brou casolà popular, la màgia va prendre la plaça Major, amb un gran espectacle, a les 12 hores, que va reunir un gran nombre de persones. A continuació va tenir lloc el bingo solidari per recaptar diners destinats a la investigació de la malaltia de Menkes i el TDA.

Per recobrar forces, l'Associació de Comerciants va organitzar, al voltant de les 14 hores, un dinar popular. A les 16 hores, el Pare Noel va visitar la fira i va atendre les peticions dels més petits. A mitja tarda, va haver una altra oportunitat de combatre el fred, amb la xocolatada popular.

El tram final de la jornada va ser el lliurament de premis dels concursos que s´havien organitzat amb motiu de la fira. Així, es va donar un premi a la millor disfressa, consistent en una Escape Room. El següent concurs era per triar les tres millors imatges de la fira que s´havien compartit a la xarxa social Instagram i va ser lliurat per l´alcaldessa de Badia, Eva Menor, i la regidora de Promoció econòmica i Comerç, Encarna Rodrigo.

Al voltant de les 19 hores va finalitzar una jornada en què, l´esforç de l´Associació de Comerciants va transformar la plaça Major en un lloc on tot podia passar. Un esforç que es va veure recompensat per una molt bona assistència a la Fira de Nadal de Badia.

Pots veure un ampli recull fotogràfic de la jornada en el flickr de l´Ajuntament.

Publicat el 17.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^