Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La màgia de la Fira de Nadal conquereix Badia del Vallès
Làsers i varetes màgiques, a la Fira de Nadal de Badia.
L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès va oferir ahir una Fira del Comerç plena de màgia, de participació popular i de diversió inspirada en Harry Potter, amb personatges i decorats inspirats en la saga creada per l'escriptora J. K. Rowling.

Els decorats de la fira, que oferien diversos photo-calls per als assistents, es van inaugurar a les 10 del matí. Des de primera hora i durant tot el dia es van organitzar tallers per als més petits, com un per crear una poció màgica. Després d'oferir als assistents un brou casolà popular, la màgia va prendre la plaça Major, amb un gran espectacle, a les 12 hores, que va reunir un gran nombre de persones. A continuació va tenir lloc el bingo solidari per recaptar diners destinats a la investigació de la malaltia de Menkes i el TDA.

Per recobrar forces, l'Associació de Comerciants va organitzar, al voltant de les 14 hores, un dinar popular. A les 16 hores, el Pare Noel va visitar la fira i va atendre les peticions dels més petits. A mitja tarda, va haver una altra oportunitat de combatre el fred, amb la xocolatada popular.

El tram final de la jornada va ser el lliurament de premis dels concursos que s'havien organitzat amb motiu de la fira. Així, es va donar un premi a la millor disfressa, consistent en una Escape Room. El següent concurs era per triar les tres millors imatges de la fira que s'havien compartit a la xarxa social Instagram i va ser lliurat per l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i la regidora de Promoció econòmica i Comerç, Encarna Rodrigo.

Al voltant de les 19 hores va finalitzar una jornada en què, l'esforç de l'Associació de Comerciants va transformar la plaça Major en un lloc on tot podia passar. Un esforç que es va veure recompensat per una molt bona assistència a la Fira de Nadal de Badia.

Pots veure un ampli recull fotogràfic de la jornada en el flickr de l'Ajuntament.

Publicat el 17.12.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^